Diensten

Totaal leverancier voor uw evenement

Evenementenservice Midden Nederland is een professionele totaalleverancier van alle benodigdheden voor uw evenement. Bij ons vindt u dus alles wat u nodig heeft om evenement te laten slagen! Dit doen we door een grote hoeveelheid eigen materiaal, maar daarnaast ook door samen te werken met gerenommeerde partners. Hierdoor kunnen wij u een grote hoeveelheid materialen aanbieden en vindt u altijd waar u naar op zoek bent.

Diverse diensten voor het organiseren van uw evenement

Voor grote evenementen zoals festivals, buurtfeesten, bruiloften etc. kunt u bij ons terecht voor verhuur van tenten, biertaps, koelinstallaties, koelaanhangwagens en nog veel meer. Wij zorgen ervoor dat alle materialen op de afgesproken datum en tijd bij u geleverd en volledig geïnstalleerd worden. Bent u voor uw evenement ook op zoek naar een cateraar, dan helpen wij u graag verder. Samen met de partners waar wij mee samen werken, kunnen wij uw gehele dag van A t/m Z verzorgen. U heeft dan maar één contactpersoon en uiteindelijk één factuur, wij nemen dus als uw zorgen uit handen.

Heeft u verdere wensen voor uw evenement? Laat het ons weten! Wij zijn ervan verzekerd dat wij de benodigdheden kunnen leveren.

Waarom kiezen voor Evenementenservice Midden Nederland?

Wanneer u kiest voor Evenementenservice Midden Nederland, heeft u één partner waarmee u samenwerkt voor het organiseren van uw evenement. Ook wanneer wij ervoor kiezen om samen te werken met andere partners, houdt u ons als contactpersoon. Wij zullen verder zorgen dat alles tijdig, juist en voordelig geleverd wordt volgens de gemaakte afspraken.

Evenementenservice Midden Nederland heeft als doel u totaal te ontzorgen op het gebied van evenementen. We komen graag met u in contact om te bespreken welke wensen u heeft en welke mogelijkheden er zijn.

Heeft u verdere vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Contact opnemen

Contact opnemen?

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Evenementen Service Midden Nederland logo
Evenementen Service Midden Nederland

© 2024 Evenementen Service Midden Nederland | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Voorwaarden | Site-Index

Designpro.nl | Z-IM