Verhuur

De verhuur van alle benodigdheden voor uw evenement

Bent u van plan om binnenkort een evenement te organiseren, zoals een festival of buurtfeest? Hiervoor heeft u al snel een aantal spullen nodig. Denk hierbij aan tenten, biertaps, koelinstallaties, koelaanhangwagen en biertank koelwagens. Het huren van deze benodigdheden en passende materialen voor elk type event vind u bij  Evenementenservice Midden Nederland.  Zo vindt u alles wat u nodig heeft onder één dak!

Wij zijn een professioneel totaalleverancier voor al uw evenementen. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat u nodig heeft voor uw evenement en voorzien we u graag van advies!

Welke benodigdheden voor mijn evenement kan ik huren?

Evenementservice Midden Nederland verhuurt alle benodigdheden voor uw evenement! Denk hierbij aan onder andere tenten, koelinstallaties,  podia, bierbanksets, barkrukken, tafels en stoelen en tap en bar installaties. Mochten wij iets niet in ons eigen beheer hebben, dan kunnen wij dit altijd leveren via één van onze vaste partners. Wij nemen alle zorgen voor u uit handen. Zo heeft u maar één contactpersoon en één factuur. Daarnaast komen wij op grote events ook geregeld langs om te controleren of alles op rolletjes verloopt en wanneer er iets mist of te kort komt, dan vullen we dit natuurlijk aan.

Alle materialen voor uw evenement huurt u bij ons voor een vast scherp tarief! Voor grote events leveren wij bij afname van het totale drankenpakket, koel en bar materiaal mee in bruikleen. Naast materialen voor uw evenement leveren wij ook dranken, waaronder verschillende Nederlandse bieren. Deze bieren kunnen geleverd worden in fusten, maar ook in onze eigen gekoelde biertank installaties.

Hoe gaat het huren van de materialen in zijn werk?

Wanneer u interesse heeft in het huren van diverse materialen voor uw evenement, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen en een offerte aanvragen. Vervolgens bespreken we samen of u de materialen bij ons komt afhalen of dat wij deze op locatie brengen. Afhankelijk van welke materialen u bij ons wilt huren. Daarnaast behoort het totale ontzorgen van uw evenement ook tot de mogelijkheden.

Bij ons bent u verzekerd van goede kwaliteit en de juiste service! Wij hebben materialen verhuurt aan vele verschillende klanten, voor de organisatie van onder andere festivals, bruiloften, dorpsfeesten of feesten van particulieren. We helpen u ook graag bij het organiseren van uw evenement.

Heeft u vragen over onze producten en/of diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij geven u graag advies.

Contact opnemen

Contact opnemen?

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Evenementen Service Midden Nederland logo
Evenementen Service Midden Nederland

© 2024 Evenementen Service Midden Nederland | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Voorwaarden | Site-Index

Designpro.nl | Z-IM